Ny i Cautus Geo

Geolog Alexandra Emhjellen er ansatt i nyopprettet stilling som prosjektingeniør.
Geolog Alexandra Emhjellen er ansatt i nyopprettet stilling som prosjektingeniør.

Alexandra Emhjellen (26) er ansatt i nyopprettet stilling som prosjektingeniør og geolog.

Alexandra Emhjellen (26) styrker Cautus Geo. Hun er ansatt i nyopprettet stilling som prosjektingeniør og geolog på geodetisk overvåkning. 

– Vi er i vekst og utvider. Alexandra kommer med fersk og ny kompetanse, sier COO Atle Gerhardsen.

Han ønsket Alexandra velkommen ved påsketider. – Hun er et verdifull tilskudd hos oss. Vi er veldig glade for å ha rekruttert henne, sier Gerhardsen.

– Cautus Geo er et unikt teknologiselskap som spesialiserer seg på automatisk overvåkning av blant annet stabilitet og deformasjon. Det er sentralt i geofagene og veldig spennende å jobbe med, sier Alexandra.

Ledende

Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø. Selskapet har utviklet et bredt spekter med sensorteknologi og egenutviklet webløsning, Cautus Web, for automatisk og kontinuerlig innsamling, bearbeiding, analyse og varsling basert på data fra ulike kilder.

I 2021 fikk selskapet PE-fondet Equip på eiersiden. Målet er å tidoble selskapet. Det skal skje ved organisk vekst og oppkjøp av selskaper i og utenfor Europa.

Fersk master

Alexandra kommer med fersk mastergrad i geofarer og geomekanikk fra Universitetet i Oslo og med jobberfaring som studentassistent på Universitetet i Oslo med fordypning i å prosessere InSAR data.

I Cautus Geo går hun inn i nyopprettet stilling som prosjektingeniør/geolog på avdeling for geoteknisk og geodetisk overvåkning.

– Her har jeg en variert arbeidsdag med oppdrag i felt og arbeid på kontor. Det gir spennende arbeidsdager, sier Alexandra.