Om oss

Cautus Geo AS overvåker naturfarer, stabilitet i fjell, løsmasser, konstruksjoner og miljø på land og til vanns. Vi utvikler og drifter ulike målesystemer. Vi har egen webløsning for innsamling, bearbeiding, analyse og varsling av data fra ulike kilder. Løsningen heter Cautus Web.

Cautus kommer fra latin og betyr: å gjøre ting sikkert/trygt (personer og eiendom).

Cautus Geo ble etablert i 2009. I dag er vi en bred faglig gruppe. Hos oss har de fleste en master eller siv.ing. grad med kompetanse innen ulike måle- og sensorteknologier, kart og oppmåling, geologi, geoteknikk, geografisk it og programvareutvikling.

Hovedkontoret ligger i Lier. I tillegg er vi etablert i Oslo og Voss. Arbeidsområdene til selskapet er i all hovedsak kartlegging, instrumentering, drift og dataforvaltning av varslingssystemer for stabilitet av fjell, løsmasser, konstruksjoner og overvåkning av vann- og landområder.

Cautus Geo bruker store ressurser på å utvikle nøyaktige, robuste og driftssikre løsninger med ulik teknologi for å dekke alle forhold i et overvåkingsprosjekt. Vi samarbeider med ledende aktører innen ulike teknologier verden rundt. Vi tilbyr gode løsninger for både små og omfattende prosjekter.