Ny prosjektleder i ny stilling

Automatiker Lars Petter Sundve går inn i ny stilling som prosjektleder på naturfare.
Automatiker Lars Petter Sundve går inn i ny stilling som prosjektleder på naturfare.

Lars Petter Sundve (42) styrker Cautus Geo. Han er ansatt i nyopprettet stilling.

Cautus Geo styrker seg innenfor naturfare. Det handler om overvåkning og varsling av snøskred, ras- og steinsprang. Lars Petter Sundve går inn i ny stilling som prosjektleder.

– Lars Petter styrker oss. Vi er i vekst og utvider. Han kommer med ny kompetanse. Det gjør oss mer robuste, sier CTO Lars Krangnes i Cautus Geo.

Naturfare

Sundve hadde første dag på jobb i Cautus Geo 1. august. Da kom han fra stilling som vedlikeholdssjef på Norges eldste bryggeri, Aass Bryggeri i Drammen. Framover handler det om overvåking og varsling innenfor naturfare.

– Cautus Geo er et unikt teknologiselskap som spesialiserer seg på automatisk overvåkning. Jeg ser fram til varierte oppgaver og jobbe tverrfaglig med dyktige kolleger for å forbedre produkter og tjenester, sier Sundve.

Ledende

Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø. Selskapet har utviklet et bredt spekter med sensorteknologi og egenutviklet webløsning, Cautus Web, for automatisk og kontinuerlig innsamling, bearbeiding, analyse og varsling basert på data fra ulike kilder.

I 2021 fikk selskapet PE-fondet Equip på eiersiden. Målet er å tidoble selskapet. Det skal skje ved organisk vekst og oppkjøp av selskaper i og utenfor Europa.

Nord-Norge

Tidligere i sommer etablerte Cautus Geo eget Nord Norge-kontor i Tromsø. Det ledes av Håvard Hind. Selskapet er i vekst.

– Ansettelsen av Lars Petter skyldes både at vi vokser, at vi trenger flere ansatte og ønske om ny kompetanse. Det gir oss mer kraft, sier Krangnes.