Ny i Cautus Geo

Martin Heltberg
Hydrolog Martin Heltberg (25) er ansatt i nyopprettet stilling i Cautus Geo.

Martin Heltberg (25) er ansatt i nyopprettet stilling.

– Vi er i vekst og utvider. Nå er vi veldig fornøyd med å kunne ønske Martin velkommen. Han kommer med fersk og ny kompetanse og blir et verdifullt tilskudd hos oss, sier COO Atle Gerhardsen.

– Her jobber vi mye med å gjøre store bygg og infrastrukturprosjekter tryggere. Det er sterkt motiverende, sier Martin som har vært i sin nye jobb siden før påske.

Ledende

Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø. Selskapet har utviklet et bredt spekter med sensorteknologi og egenutviklet webløsning, Cautus Web, for automatisk og kontinuerlig innsamling, bearbeiding, analyse og varsling basert på data fra ulike kilder.

I 2021 fikk selskapet PE-fondet Equip på eiersiden. Målet er å tidoble selskapet. Det skal skje ved organisk vekst og oppkjøp av selskaper i og utenfor Europa.

Utvider

– Norge er vårt hjemmemarked. Framover skal vi vokse både internasjonalt og i Norge. Derfor må vi utvide. Martin kommer med ny kunnskap. Det styrker oss, sier Gerhardsen.

Martin er nyutdannet og kommer med fersk mastergrad i hydrologi fra Universitetet i Oslo.

–  Min arbeidsdag er variert med kontorarbeid og feltjobbing med instrumentering og prosjektledelse. I tillegg kommer arbeid med utvikling av rapporter og tilbud. Variasjonen passer meg veldig bra, sier Martin.