Aktuelt

 • Cautus Geo sponser Svelvik Tennisklubb

  Cautus Geo er en av sponsorene når Svelvik Tennisklubb arrangerer Bertel O. Steen Grand Prix, kategori 1 turnering nå i helgen 19.-21. mai. Turneringen er åpen for alle i både singel og dobbel klasser.

 • Video: Follobanen SAAF installasjon

  Cautus Geo har nylig installert en SAAF deformasjonskabel horisontalt og parallelt langs en av togskinnene tilhørende Follobaneprosjektet i Oslo sentrum. SAAF-instrumentet er utstyrt med 500 mm lange målesegmenter og måler setning over et 30 meters område med meget god nøyaktighet. Formålet er å overvåke potensielle bevegelser av skinnen som følge av arbeid som pågår rundt… Les mer »

 • Cautus Geo deltar som utstiller på Grundläggningsdagen 2017

  Grundläggningsdagen i Stockholm er en av nord Europas største konferanser innen grunnforhold og geoteknikk med over 700 deltagere. Cautus Geo deltok som utstiller og presenterte sine ulike monitoreringssystem for grunnforhold og geoteknikk

 • Ny medarbeider i Cautus Geo

  Vi ønsker Alex Puiu Albu velkommen til oss – Alex går inn i vårt utviklingsteam og starter hos oss i dag, 1. mars!

 • Cautus Geo er sponsor av Norges Cup langrenn Voss 2017

  17.-19. februar arrangeres det Norges Cup i langrenn på Voss. Cautus Geo bidrar med vær og føreinformasjon under rennet. I tillegg har vi bidratt med deler av vår kartleggingsteknologi til å presentere anlegg og løyper.   http://www.skiforbundet.no/voss/ Facebook:  NC2017VOSS

 • Cautus Geo jobber for Keller Grundbau

  Cautus Geo har nylig blitt engasjert av Keller Grundbau GmbH for å bistå med instrumentering i forhold til bygging av ny tunnelportal under Ekeberg. Arbeidet foregår i gamlebyen i Oslo og utbyggingen er en del av den nye Follobanen. Prosjektet omfatter deformasjonsovervåkning med ulike typer instrumentering og installasjonen vil gå fortløpende de neste ukene slik… Les mer »

 • Fjellsprengningsdagene 2016

  Cautus Geo deltok som utstiller under Fjellsprengningsdagene 2016, som ble avholdt 24-25 november i Oslo.

 • Fjellsprenging langs Rv13

  På grunn av dårlig stabilitet i en større fjellformasjon ved Deildo i Hardanger, bestemte Statens vegvesen seg for å sprenge ut og fjerne det spesielt utsatte partiet langs Rv13. Salven på ca 15.000 kubikkmeter ble sprengt tidlig om morgenen den 17. oktober, og Cautus Geo fanget hendelsen på film med vårt høyoppløselige kamerasystem utplassert på… Les mer »

 • Kurs hos Measurand i Canada

  Cautus Geo deltok forrige uke på kurs hos Measurand i Canada, for å lære mer om de nye modellene av SAA Shape Arrays som kommer på markedet i 2017.

 • Cautus Geo utvikler nytt system for måling av vannkvalitet!

  Tidligere i år fikk Cautus Geo og 4 partnere tildelt støtte fra EUs Eureka prosjekt for innovasjon og utvikling mellom ulike europeiske partnere.   1. september startet prosjektet “Continuous pesticide sensing in the environment”, forkortet CoPs. I utviklingsprosjektet skal vi utvikle en sensor og målesystem som automatisk og kontinuerlig måler en rekke ulike pesticider, rapporterer… Les mer »