Aktuelt

 • Nordnesfjellet tiner

  Nordnesfjellet som Cautus Geo overvåker med en rekke sensorer tiner. Les mer om «Når fjellene tiner»: http://nrk.no/viten/xl/nar-fjellene-tiner-1.13013787  

 • Joberget

  Joberget – første tunnel i løsmasser

  Cautus Geo passer på at den første tunellen i løsmasser er stabil under anleggsperioden. Les mer om prosjektet: http://joberget-forste-tunnel-i-losmasser/347572?utm_source=newsletter-2016-06-02&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter-vv

 • 20160526_100332

  Overvåkning av poretrykk i Sogndal

  I 1958 stod den særegne Loftesnesbrui i Sogndal ferdig og har siden vært en svært viktig forbindelse på Rv.5. Nå bygger Statens vegvesen ny bro tett inntil den gamle broen, og grunnarbeidene er godt i gang. På oppdrag fra K.A Aurstad AS har Cautus Geo nylig levert et system for automatisk overvåkning av poretrykk, i… Les mer »

 • Trondheim

  Geoteknikk kurs i Trondheim

  Vi jobber for å holde oss oppdatert innen vårt felt, og har fokus på utvikling og kunnskap. Denne uken har derfor Nils Arne og Jonas deltatt på geoteknikk kurs i Trondheim i regi av NTNU.

 • NIFS

  NIFS avslutning

  NIFS (Naturfare, infrastruktur, flom og skred) – prosjektet er et felles satsningsområdet mellom Jernbaneverket, Norges vassdrags- og energidirektorat og Statens vegvesen. Cautus Geo har deltatt med i delprosjekt 4, overvåking og varsling, med systemer som overvåking av fangnett, snøsig, ulike kamerasystemer og snø og klimamålinger. Prosjektet ble avsluttet med brask og bram på Oslo Kino,… Les mer »

 • Sertifiseringskurs

  I går hadde vi besøk fra Granlund Kompetanse som holdt kurs for oss i «Anleggspersonell langs og på vei», så nå er vi sertifisert for nye 3 år.

 • Mosjøen

  Spennende monitoreringsprosjekt i Mosjøen

  Cautus Geo er for tiden involvert i et spennende monitoreringsprosjekt i forbindelse med utbyggingen av havneområdet i Mosjøen. På oppdrag fra NCC startet vi i forrige uke installasjonen i felt. Prosjektet vil vare over flere år, og omfatter monitorering av poretrykk, deformasjon og rystelser på bygninger og utsatte konstruksjoner under byggearbeidene. Første fase av utbyggingen… Les mer »

 • Measurand 2016

  Measurand distributørmøte 2016

  Årets distributørmøte ble avholdt i vakre omgivelser på Cuba. Measurand hadde samlet distributører fra hele verden og vi hadde 4 dager med gode faglige diskusjoner og erfaringsutveksling. Measurand har hatt en god vekst de siste årene og produksjonen har nå passert 130 000 meter med SAA. Det største markedet er USA og Canada, men vi… Les mer »

 • Velkommen til ny hjemmeside!!

  Cautus Geo har i en tid jobbet med ny hjemmeside – og nå, er den lasert og vi kan endelig ønske velkommen. Vi håper det for deg vil bli lettere å finne det du søker, og at siden er mer informativ. Har du noen kommentarer til vår hjemmeside, så send oss gjerne en mail: info@cautusgeo.com